Cashbuddy

Lånebelopp5,000 - 25,000 SEK

Ränta26,05-29,40%

Löptid12-60 mån

Mobilt BankIDJa

KreditupplysningUC

BetalningsanmärkningJa

UtbetalningDirekt

Cashbuddy
5.0
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsinformation

Företag:Cashbuddy AB

Org-nr:556686–9938

Telefon:0340–627740

Mejl:info@cashbuddy.se

KundtjänstMåndag-Fredag, 09.00 - 13.30
Lördag, Stängt
Söndag, Stäntg

Låna pengar online hos Cashbuddy

Cashbuddy är en av de största låneaktörerna på marknaden idag och har erbjudit lån online sedan 2006. Man är idag verksamma i både Sverige och Finland. När du ansöker om ett privatlån hos Cashbuddy är processen väldigt enkel. Först bestämmer du det lånebelopp du önskar låna och sedan löptiden för lånet. Du betalar sedan tillbaka samma belopp varje månad tills dess att lånet är fullt betalt – vilket gör det enkelt att skapa en budget och återbetalningen av lånet.

Krav för att låna pengar av Cashbuddy

Det kan vara klokt att läsa igenom villkoren innan du väljer att ansöka om ett lån hos Cashbuddy. Det finns några krav som du behöver följa innan du kan få ett lån beviljat. Bland annat krävs det att du är minst 20 år gammal, alternativt fyller under kalenderåret. Du behöver också ha någon form av inkomst och får inte ha aktiv skuldsanering.

  • Minst 20 år gammal
  • Inga aktiva skulder hos kronofogden
  • Svenskt personnummer
  • Inkomst av tjänst, näringsverksamhet, pension eller a-kassa

Hur ansöker man om ett lån hos Cashbuddy

Klicka på länken här för att komma direkt till CashBuddy låneansökning. Här väljer du det lånebeloppet du önskar – 5,000 – 25,000 SEK. Klicka sedan på “Ansök nu” och verifiera dig via Mobilt BankID – sedan tas en kreditupplysning via UC. Sedan får du omgående besked hurvida din låneansökan har blivit godkänd, nekad eller kräver manuell granskning.