Banky

Lånebelopp10,000 till 100,000 SEK

Ränta26.5%

Löptid2 - 8 år

Mobilt BankIDJa

KreditupplysningBisnode

BetalningsanmärkningOK

UtbetalningDirekt

Banky
4.0
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsinformation

Företagsnamn:Banky AB

Hemsida:www.banky.se

Telefon:08-400 609 59

Email:[email protected]

Adress:Engelbreksgatan 10, 114 32 Stockholm

Kundtjänst:Mån-Fre 09:00 - 18:00

Banky recension

En av de senaste långivarna som tagit ett kliv in på den svenska lånemarknaden är Banky. Banky är en bank som erbjuder privatlån upp till 100 000 kr. Man erbjuder så kallade ”lån utan UC” vilket innebär att man ej använder UC som kreditupplysning utan istället använder man Bisnode. Väl inne på Bankys hemsida möts man av information kring Privatlån, Bolån och Sparkonto. Men idagsläget är det endast Privatlån som erbjuds.

Något som vi gillar med Banky är att de inte bakar in massa dolda avgifter i lånet. Varken någon uppläggningsavgift eller några andra avgifter tillkommer och du betalar endast den räntan som står. Sånt gillar vi!

Logga in Banky

Låna pengar Banky

Låna pengar hos Banky passar för er som ofta blir nekade hos andra aktörer. Inne på Bankys hemsida kan man lösa ”För oss är det viktigaste att du får ett lån som du kan betala tillbaka. Genom ett unikt sätt att kreditpröva i kombination med ett förtroendebasrat förhållningssätt till risk gör att vi kan skapa nya möjligheter för dig som låntagare.” Det innebär att du lägger till en borgensman för att öka chansen till lån.

  1. Fyll i ansökan och motta låneförslag
  2. Lägg till din borgensman
  3. Lånet utbetalas inom 24h

Vem kan låna pengar hos Banky?

  • Du är minst 20 år gammal
  • En förvärvsinkomst på minst 10 000 kr per månad
  • Att du är folkbokförd i Sverige

Utöver dessa dessa krav krävs det även att du har en borgensman. För att få godkänt med borgensman krävs det att borgensmannen uppfyller följande krav:

  • Äger sitt boende
  • Bevisad bra ekonomisk historik
  • Minst 25 år – högst 75 år vid löptidens slut.

Amortering och Ränta

Hos Banky erbjuds alla kunder samma rörliga ränta – som just nu är 29.77% effektiv ränta (26.5% nominell ränta). När du har fått ditt lån utbetalt så har du i samband med låneansökan valt en löptid. Du kan trots det välja att betala av hela lånebeloppet – eller delar av det – utan extra kostnad.

Kreditupplysning Banky

Precis som många andra låneakötörer så använder man Bisnode för kreditupplysning. Det innebär att din UC-score har noll inverkan på hurvida du kan få ett godkänt lån eller ej.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kan jag låna hos Banky?

Hur snabbt betalar Banky ut pengarna?

Varför behövs en borgensman?