Advisa

Lånebelopp5,000 - 600,000 SEK

Ränta2.95-26.05%

Löptid1-20 år

Mobilt BankIDJa

KreditupplysningUC

BetalningsanmärkningJa

UtbetalningDirekt

Advisa
4.0
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Ett lån om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn:Advisa AB

Org-nr:556855-5428

Adress:Strandvägen 5B

Telefon:0770 17 50 50

Mejl:kundtjanst@advisa.se

KundtjänstMåndag-Fredag, 09.00 - 17.00
Lördag, 14.00 - 18.00
Söndag, 14.00 - 18.00

Låna pengar Advisa

Under livets gång så kommer det att hända saker, inte minst oförutsedda saker. Det är inget som går att komma undan. Livet blir inte alltid som planerat, och det kommer alltid att ske saker som gör att du behöver gå utanför din planering eller tänka utanför boxen. Du kanske blir helt kär i en lägenhet som du bara måste köpa, och vips så behöver du pengar till kontantinsatsen. Eller så har kylskåpet gått sönder och du måste laga det, vilket var en kostnad som inte fanns med i din budget. Känns detta igen? 

Oavsett av vilken anledning just du behöver låna pengar är Advisa ett alternativ för dig. Har du befintliga lån hos andra långivare kan du samla dina lån hos Advisa. Det betyder att du slipper hålla koll på och betala för flera smålån, och att du istället kan betala en större summa för alla lån du har. På så sätt kanske du också förbättrar din kreditvärdighet. Hos Advisa kan du även jämföra lån hos 37 olika långivare. Advisa är alltså mer än bara en långivare – de kan även hjälpa dig att samla och jämföra lån. 

Det du behöver vara medveten om när du ska låna pengar från Advisa är att de gör en kreditupplysning på dig via Upplysningscentralen (UC) – när andra banker kontrollerar dina uppgifter kommer alltså detta att synas i systemet. Detta är inte automatiskt något som behöver vara dåligt, men bara för att du ska veta vad som verkligen gäller är det bra att ha det i bakhuvudet redan från början. Fortsätt läsa om att låna hos Advisa här nedan!

Advisa är för dig som behöver:

Billiga privatlån med låg ränta
Privatlån med bra villkor och låg ränta. Hos Advisa kan du ansöka om privatlån från 5 000 kr upp till 600 000 kr med en ränta på 2.95%-25.95 %.
Billån utan säkerhet
Advisa jämför billån hos 36 olika banker för att hitta det mest fördelaktiga alternativet för dig. Även här kan du ansöka om lånebelopp mellan 5 000 – 600 000 kr med löptider på upp till 20 år.
Samla lån och krediter
Slutligen är Advisa ett alternativ om du behöver samla befintliga lån och krediter med ett nytt samlingslån.

Krav för att låna pengar hos Advisa

Om du vänder dig dig till tjänsten Advisa lån så behöver du uppfylla tre krav för att bli godkänd som låntagare. Nu kanske du undrar varför du måste uppfylla vissa krav, och det är egentligen mest för din egen skull, men också för att du ska anses vara en säker kund. Dessa krav visar nämligen att du har möjlighet att betala tillbaka ditt Advisa lån inom de ramar som anges. Gör du inte det kommer både långivaren och du få problem. 

Så vilka är då dessa krav? Som du säkert förstår måste du bland annat vara myndig för att kunna låna pengar av Advisa. Det betyder att du måste vara minst 18 år, och dessutom även vara folkbokförd i Sverige. 

Du måste även ha stadigvarande inkomst på minst 8 400 kronor per månad, eller på minst 100 800 kronor per år. Det är en säkerhetsåtgärd som Advisa har tagit till för att kunna säkerställa att du har möjlighet till återbetalning. Det sista kravet du måste uppfylla är att du inte får ha ett skuldsaldo hos Kronofogden. Har du det är det tyvärr inte möjligt att använda Advisas tjänst för att låna pengar. 

  • Du måste ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige
  • Din månadsinkomst måste vara på minst 8 400 kr, eller din årsinkomst på minst 100 800 kronor
  • Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden

Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec et odio. Proin sed libero enim sed faucibus turpis in. Rhoncus aenean vel elit scelerisque. Fermentum iaculis eu non diam.

Alex Ti

Chief Product Officer at ....

Ansöka om lån hos Advisa

Om du behöver låna pengar kan du göra det hos Advisa. Du kan låna minst 5 000 kronor, men som mest kan du låna 600 000 kronor. Advisa fungerar alltså både för dig som önskar ta ett mindre lån och för dig som vill ta ett större lån, där du behöver mycket pengar till något. Du kan själv välja vilken återbetalningstid du vill ha, från 1 till 20 år. Vilken ränta du får beror på din situation och dina förutsättningar. Advisa gör allt de kan för att du ska få en så låg ränta som möjligt. Vanligtvis ligger årsräntan på mellan 2.95 – 26.05 procent. 

När du går in på Advisa.se kommer du direkt till ansökan för lån. Det är helt gratis, och inte bindande, att göra en låneansökan hos Advisa. Det enda du behöver göra är att bestämma hur mycket du vill, önskar eller behöver låna, samt ange hur lång återbetalningstid du ska ha. Under tiden som du försöker bestämma dig för vilket belopp just du vill låna, och vilken återbetalningstid du vill ha, kommer du tydligt se vad det kommer leda till för månadskostnad. Det är en funktion som vi verkligen gillar, och som även kanske gör det enklare för dig att bestämma dig. 

Efter detta behöver du bara fylla i personnummer, telefonnummer, e-post, sysselsättning, civilstånd och om du har barn som är under 18 år. Du legitimerar dig sen med Mobilt BankID vilket gör ansökan väldigt smidig. 

På Advisa mina sidor kan du se din ansökan och ta del av all information som du behöver veta. För att logga in på Mina sidor använder du dig även där av BankID. Har du frågor om någonting kan du skicka ett e-mail eller ringa till Advisa. Du kan även chatta med Advisa på hemsidan. Kundtjänsten är öppen mellan 9-20.30 måndag till torsdag, mellan 9-17 på fredag, samt mellan 14-18 på lördagar och söndagar. 

Advisa At a Glance
Affordability

- Consistent APRs for borrowers with good credit

- No hidden fees

- Autopayments attract rate discounts

Transparency

- Soft credit check with prequalification

- Payments are reported to three credit bureaus

- Website discloses rates and terms

- Comprehensive FAQ section

Loan Flexibility

- Loans can be funded within three business days

- Offers loans with direct creditor payments

- Loans not available in Vermont

Customer Experience

- Support available seven days a week

- Mobile app to manage loans

- Members get exclusive perks and financial education

Utbetalning Advisa

När du har gjort en ansökan om att låna pengar får du svar inom 24 timmar. Om din ansökan har blivit godkänd, och du alltså kommer att få låna pengar hos dem, tar det ungefär tre till fem dagar tills det att pengarna finns på ditt konto efter att ditt undertecknade avtal har mottagits av banken. 

Lånevillkor Advisa

Advisa har ingen uppläggningsavgift eller administrationsavgift. Det gör att deras lånevillkor blir ännu bättre. När det kommer till dina lånevillkor så gäller följande; det kommer att göras en kreditupplysning för varje bank du jämför. Om du inte betalar det månadsbelopp du ska betala för att genomföra avbetalningen av lånet så kommer du först få en påminnelseavgift. Betalar du fortfarande inte beloppet kan det gå så långt att du får betalningsanmärkningar och tillslut hamnar hos Kronofogden. Detta vill du såklart undvika till största möjliga mån. Så se till att betala månadskostnaden för att undvika konflikter i onödan. 

Det är dock bra att jämföra lånevillkor hos Advisa, det speciellt när du själv söker dig fram för att hitta den lån du vill ansöka hos. Olika långivare och banker kan nämligen ge väldigt olika ränta på samma lån, vilket ju kan vara bra att veta om och ha koll på. Att jämföra lån och villkor med Advisas tjänst går snabbt och kostar ingenting. På en enda kreditupplysning kan du också jämföra mer än 30 banker. Om du bestämmer dig för att samla lån hos Advisa så kommer du att få bättre lånevillkor i framtiden. Det gör att möjligheten för att du ska kunna ta lån i framtiden blir större. 

Our SoFi Review
Loans from $5.000-$100.000
Offers co-sign loan options.
Interest-rate discount with automatic payments
Loans from $5.000-$100.000
Använder UC och är därmed inte en låneförmedlare för dig som vill undvika detta
Ingen direktutbetalning
Orci nulla pellentesque dignissim

Sammanfattning

En av Sveriges främsta långivare är Advisa. De samarbetar med 37 olika banker och långivare. Det gör inte bara att möjligheterna för dig att hitta den optimala långivaren ökar. Utan det gör även att du på bara en enda kreditupplysning kan få många passande förslag på lån, och att du då kan välja det som passar dig bäst. Du kan låna mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor, och kan även anpassa lånetiden enligt önskemål. I och med att Advisa tar noll kronor i uppläggningsavgift och administrationsavgift behöver betala några extra kostnader – det är såklart en fördel om du frågar oss!

För att kunna låna pengar hos Advisa behöver du uppfylla tre krav; du ska vara över 18 år och folkbokförd i Sverige, inte ha något skuldbelopp hos Kronofogden, och så ska du ha en inkomst på över xxx kronor. En stor fördel är att det bara är en kreditupplysning som görs oavsett hur många långivare eller banker som du vill jämföra och kanske ansöka hos. När din ansökan har gått igenom och allting ser bra ut får du dina pengar inom 3-5 bankdagar. Räntan på lånet är alltid individuellt för att ge dig de bästa möjligheterna som låntagare.

FAQ Advisa

Är det säkert att låna pengar av Advisa?

Binder jag upp mig på något om jag ansöker om ett Advisa lån?

Går det att lägga om sina lån om det finns betalningsanmärkningar?

Laneansokan hos

Vi har inget aktivt samarbete med och recommenderar andra lan istalllet. Nedanstaende langivare kan erbjuda dig ett liknande lan..

Laneformedlare utan UC

Marknadens enda laneformedlare dar du kan undvika kreditupplysning hos UC. Galler lan upp till 30 000 kr.

Ja
Direktutbetalning
2.95-26.05%
Ränta

Snabblan som liknar

Ja
Direktutbetalning
39,00 %
Ränta
Ja
Direktutbetalning
2,95-29,95%
Ränta
Ok
Direktutbetalning
38.40%
Ränta