Insurello

Allrisk (drulle)Nej

LösöreNej

SjälvriskNej

Insurello recension

Har du någonsin befunnit dig i en situation där du kanske kan få ersättning från dina försäkringar? Eller är du inte medveten om att du ens kan få ersättning genom att ange dina försäkringar? Oavsett hur situationen ser ut för dig så kan du genom att teckna en försäkring hos Insurello få bättre ekonomiska möjligheter och samtidigt öka din egen säkerhet. 

Du kanske har undvikit att teckna en försäkring eller kolla upp ämnet på grund av att det känns krångligt, eller för att du helt enkelt inte orkar ta tag i det. Många vet inte hur de ska göra, vilket kan leda till att man istället helt struntar i det. Som tur är finns Insurello som kan hjälpa dig med detta. Ta del av vår recension av Insurello för att få reda på om det kan vara ett företag som kan hjälpa dig!

Vad är Insurello?

Insurello är ett företag som hjälper dig att få den rätta ersättningen från din försäkring efter en skada, olycka eller liknande. Insurello ser sig själva som en lösning på problemet att försäkringar är krångliga och att det ofta är långa processer att få ut ersättning, och dessutom rätt ersättning. 

Det enda du behöver göra för att använda dig av deras tjänst är att starta ett ärende på hemsidan. Sen gör Insurello det som krävs för att du ska få rätt ersättning från din försäkring. Med kunniga medarbetare och smart teknik kan Insurello hjälpa dig att hitta allt som rör den försäkring du tecknat. 

Du kan med andra ord med deras hjälp försäkra dig om att du kan få ut det absolut mesta om något oväntat skulle uppstå. Och det på ett säkert, smidigt och snabbt sätt. Idén kom från företagets grundare Marcus som själv har varit med om och haft problem med processen om att söka ersättning från olika försäkringar. 

Så fungerar det

Det första du bör göra för att se om Insurello kan hjälpa dig är att göra deras test. Där får du svara på tre frågor om det som har hänt, följt av att du får ett resultat om ditt ärende kan ge dig ersättning eller inte. Efter detta loggar du in på Insurello med hjälp av e-mailadress och BankID. 

Processen där Insurello hjälper dig fungerar sen som så att du beskriver ditt ärende, loggar in på sajten, och ber sen företaget om hjälp. Det är först då du kan skapa en förenklad och digital process mot att få den ersättning som du har rätt till. Insurello tar i sin tur in underlag för att göra chansen till ersättning större. 

De tar hand om att allt som berör ämnet om att anmäla din skada, och kommer även att fråga om du har några kvarstående besvär från händelsen. Tillsist skickar Insurello in ärndet med de tillhörande underlagen till försäkringsbolagen. Sen är det helt enkelt bara att vänta på svar från försäkringsbolagen som avgör om du kan få ersättning, samt hur mycket. 

Hur mycket kostar Insurello?

Det är helt gratis att påbörja och skicka in ett ärende till Insurello. Om det resulterar i att du inte får någon ersättning tar Insurello ingen ersättning. Om det däremot visar sig att du har rätt att få en viss ersättning tar Insurello ut 25 procent, inklusive moms, av det totala ersättningsbeloppet. Deras avgift ligger dock på max 25 000 kronor – har du rätt till ersättning på över 100 000kr kommer du alltså bara behöva betala 25 000kr av ditt totala belopp till Insurello. 

FAQ Insurello

Finns det någon åldersgräns för att använda Insurello?

Kan man söka ersättning för psykiska olyckor?

Hur lång tid efter en inträffad skada kan jag starta ett ärende?