Insplanet

Allrisk (drulle)Ja

LösöreJa

SjälvriskJa

Recension Insplanet

Vill du få hjälp med att hitta den bästa försäkringen för dig? Då kan du vända dig till Insplanet. Insplanet är nämligen en försäkringsförmedlare som kan hjälpa dig med just det, att på ett smidigt, snabbt och enkelt sätt hitta rätt försäkring baserat på dina behov, önskemål och förutsättningar. Detta så att du själv ska slippa ägna massa tid och energi åt att jämföra olika försäkringar, eller att ens använda dig av olika jämförelsesajter och tjänster för att hitta rätt. Insplanet löser allt detta åt dig direkt! 

Genom att använda Insplanet kommer du alltså inte bara tid och energi, utan tack vare att de ser till att du kan hitta den bästa försäkringen kommer du även kunna spara en hel del pengar. Ta del av vår Insplanet recension här nedan för att få en tydligare bild om det kan vara en tjänst värd för dig att testa då du vill hitta den bästa försäkringen. 

Insplanet   

Så vilka typer av försäkringsalternativ erbjuder Insplanet? Det ska vi gå igenom här nedan! En stor fördel med företaget är att de erbjuder ett flertal olika alternativ så att du, oavsett behov och önskemål, kan hitta ett passande val. Detta ökar såklart dina chanser att hitta den bästa försäkringen för dig, och det till rätt pris och med rätt grunder. 

Insplanet bilförsäkring

För dig som vill teckna en bilförsäkring kan du vända dig till Insplanet bilförsäkring. Med deras hjälp kan du både få hjälp med att jämföra och se över olika försäkringar och försäkringsbolag, för att till slut hitta den mest passande modellen för dig. Har du redan en bilförsäkring som du vill byta kan de även hjälpa dig med det. 

I och med att Insplanet hjälper över 500 000 bilägare – under över 20 års tid – att hitta den bästa bilförsäkringen varje år kan du känna dig trygg och säker med att de kan hjälpa dig att hitta det bästa alternativet även för dig. De brinner för att du som bilägare ska kunna spara både tid, energi och pengar med deras jämförelsetjänst och direkta anpassning efter dig. 

Utöver Insplanet bilförsäkring kan du även få hjälp med att jämföra, hitta och teckna en drös andra fordonsförsäkringar. Under kategorin ”övriga fordon” kan du välja att klicka dig in på ATV-försäkring, båtförsäkring, mopedförsäkring, husbilsförsäkring, skoterförsäkring, och så vidare. Oavsett vilket fordon du har kan de alltså erbjuda en trygghet för dig!

Insplanet hemförsäkring

Precis som att Insplanet erbjuder dig att skaffa en riktigt trygg plan när det kommer till bilförsäkring så erbjuder de dig även att hitta bästa möjliga hemförsäkring. Detta för att du som kund ska kunna få en så trygg och stabil bas som det bara går när det kommer till att få ett ekonomiskt skydd för såväl dig själv och din familj som för ditt hem och din egendom. 

Om du väljer att vända dig till Insplanet för att hitta den bästa hemförsäkringen kommer de se till att du hittar en hemförsäkring som ger dig bästa möjliga skydd både inom och utanför hemmets väggar. Du kan med deras tjänst väldigt smidigt jämföra vad som gäller när det kommer till villkor och priser hos de olika försäkringsbolag som finns att välja mellan. 

Dessutom erbjuder Insplanet inte bara hemförsäkringar, utan via deras sajt kan du välja om du vill teckna en hemförsäkring, en fritidshusförsäkring, en villaförsäkring eller en reseförsäkring. Du kan känna dig trygg med att de gör allt i sin makt för att med sina egna kunskaper och erfarenheter se till att du får ett helt fullgott skydd utifrån det du behöver. 

Insplanet reseförsäkring

Som sagt så finns det möjligheten att via Insplanet teckna en reseförsäkring. Detta kan vara bra att se över om du ska åka iväg på en lite längre resa, eller om du helt enkelt bara vill känna dig säker på att du har ett skydd att luta dig tillbaka på om något skulle hända när du är iväg. 

Enligt rekommendation bör du som ska resa iväg i mer än 45 dagar teckna en reseförsäkring. Det är även smart att göra det om du ska studera utomlands, eller om du ska jobba i utlandet. 

Om du däremot bara ska göra en kortare resa eller bara åka iväg på semester som turist krävs det sällan att du tecknar en specifik reseförsäkring, utan då brukar din vanliga hemförsäkring räcka. Oavsett vilken situation du befinner dig i finns det dock väldigt mycket som talar för att Insplanet kan hjälpa dig med det du önskar och behöver. 

Insplanet företagsförsäkring

En annan försäkring som väldigt många vänder sig till hos just Insplanet är deras företagsförsäkring. Denna gäller då alltså för dig som driver ett företag, där du vill kunna försäkra allt från företagets lokal och tillgångar till företagets anställda och kunder. 

Väljer du att i detta fall vända dig till just Insplanet kan de se till att anpassa företagsförsäkringen helt efter er verksamhet, där ni tillsammans kan räkna in de specifika risker, önskemål och behov som ni bör se till. Detta innebär alltså att de kan hjälpa dig att både jämföra och hitta en företagsförsäkring som är helt skräddaranpassad efter företaget i fråga. 

Övriga försäkringar

Utöver Insplanets bilförsäkring och andra olika fordonsförsäkringar, hemförsäkring, reseförsäkring och företagsförsäkring erbjuder de även ett utbud av övriga försäkringar. Där hittar du bland annat kategorin ”person” som du ska klicka dig vidare till om du vill jämföra, hitta eller teckna en barnförsäkring, en livförsäkring, en olycksfallsförsäkring, och så vidare.

Kort sagt kan vi säga att Insplanet är ett företag och en tjänst som erbjuder ett passande försäkringsalternativ för alla. Oavsett behov, önskemål, situation och förutsättningar ser de till att du kan hitta det du söker. 

Detta också på ett så smidigt och snabbt sätt som möjligt, till bästa möjliga pris, och på ett sätt som gör att du kan känna dig trygg. Insplanet försäkringar bidrar till att du kan få ett så fullgott ekonomiskt skydd som möjligt i alla olika lägen, för en ökad livskvalité och ett mer trivsamt liv överlag. 

Sammanfattning

Kan Insplanet vara något för dig? Vi skulle utan tvekan säga att det är en av Sveriges ledande tjänster för dig som vill hitta den bästa försäkringen. Oavsett om du vill teckna en försäkring för dig själv, för ditt barn, för ditt företag, för ett fordon, för ditt hem eller inför en resa kan de hjälpa dig att hitta alternativ som är helt rätt. 

En stor anledning till att Insplanet sticker ut bland andra liknande tjänster är att de inte bara hjälper dig att jämföra försäkringar och försäkringsbolag. Utan med deras effektiva och smidiga tjänster kan du även hitta och direkt teckna en passande försäkring, helt utan att behöva gå via en annan aktör eller göra ytterligare sökarbete på sidan. 

Detta är såklart något som underlättar för dig som vill hitta en passande försäkring, såväl som för försäkringsbolagen som vill kunna erbjuda det bästa för dig. Har du en försäkring sen innan kan du via Insplanets tjänster snabbt få en tydlig bild av om du kan spara pengar genom att byta försäkring, eller om du redan har tecknat bästa möjliga alternativ just nu. 

Det enda som Insplanet inte kan hjälpa dig med är att säga upp en gammal försäkring. De kan dock hjälpa dig i processen om att byta och hitta en ny, och det då alltså direkt via dem. Du har även 14 dagars ångerrätt, och den förfrågan du skickar till Insplanet är kostnadsfri och inte bindande. Du är med andra ord i väldigt trygga händer från start!

Vanliga frågor & svar

Hur mycket kan jag spara genom att vända mig till Insplanet?

Kan jag jämföra bilförsäkring hos Insplanet?

Kan jag teckna en försäkring hos Insplanet trots att jag har en annan försäkring sen tidigare?