Evoli

Allrisk (drulle)Ja

LösöreNej

SjälvriskFr 2 000 SEK

Recension Evoli Försäkring

Om du vill teckna en ny bilförsäkring kan Evoli vara ett passande alternativ för dig att kolla in. Evoli är nämligen ett rätt nischat företag som erbjuder just bilförsäkringar, och det för alla olika bilförare och bilägare. Detta innebär att du, trots företagets snäva inriktning, kan hitta en försäkring som passar dig. Framförallt erbjuder de pålitliga bilförsäkringar till väldigt bra pris, det inte minst till dig som har kört bil länge och som därmed anses vara en trygg förare som sällan orsakar några skador eller problem. 

Tack vare Evolis goda omdömen och många positiva recensioner kan du känna dig säker på att de erbjuder ett bra val för dig som bilägare. Ta del av vår Evoli recension nedan får att veta mer! 

Försäkring online

Evoli försäkring är alltså ett försäkringsalternativ som vänder sig till dig som bilägare. Närmare bestämt är detta en bilförsäkring som erbjuds till dig som anses vara en lågrisk kund, det vill säga att du har haft körkort väldigt länge. 

Med lågrisk kunder menar de även att du i ditt register ska kunna bevisa att du inte, inte alls eller väldigt sällan, har orsakat några skador eller problem i samband med ditt bilkörande. De har även som krav att du ska vara över 30 år samt köra en ”vanlig” bil. Uppfyller du dessa krav är Evoli ett mycket bra alternativ för dig att kolla på då du vill teckna bilförsäkring. 

En stor fördel med Evoli är att de är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder dig att teckna billiga, bra och pålitliga bilförsäkringar till riktigt bra pris. De erbjuder även försäkring online för att allt ska kännas så smidigt och enkelt som möjligt. Du får svar direkt vid behov, och du hittar snabbt all den information du vill ha tillgång till på nätet eller direkt i deras app. 

Evolis försäkringar

Som sagt så är Evoli ett försäkringsbolag som erbjuder smarta, trygga och prisvärda bilförsäkringar. Detta är deras huvudfokus och den främsta anledningen till att folk vänder sig till just Evoli. Däremot erbjuder de även, utöver Evoli bilförsäkring, en hemförsäkring för både bostadsrätt och hyresrätt. 

Evoli bilförsäkring

Vill du teckna en ny bilförsärking? Gå då in på Evoli.se, skriv in registreringsnumret på din bil och fyll i ditt personnummer, och klicka sen på ”få prisförslag nu”. Då kommer du att inom bara ett par minuter få svar på, baserat på information som finns att hämta om dig som bilförare och bilägare, vilken typ av bilförsäkring just du kan bli erbjuden. 

Du kommer även få ett direkt svar om vad deras bilförsäkring kommer att kosta dig baserat på hur ”lågrisk” du anses vara som kund. Väljer du att teckna deras bilförsäkring får du ett komplett skydd och ersättning om olyckan skulle vara framme, där bland annat stöld, brand, bärgning, glasskador och trafikskador ingår. Du kan även göra diverse smarta tillval. 

Evoli hemförsäkring

Utöver Evoli bilförsäkring erbjuder de även hemförsäkringar. Oavsett om du bor i en bostadsrätt eller i en hyresrätt kan du med Evoli hemförsäkring känna dig trygg och säker om något skulle hända dig eller bostaden. För att få ett direkt prisförslag krävs det bara att du fyller i personnummer, adress, gata och antal kvadratmeter på bostaden.

I deras hemförsäkring (båda) ingår egendomsskydd lösöre, reseskydd, rättskydd, överfallsskydd och ansvarsskydd. I deras bostadsrättsförsäkring ingår även ett skydd för den fasta inredningen som finns i bostaden. Att teckna deras försäkring för bostad gör du på bara några sekunder, och vips får du ett riktigt bra skydd som ökar din livskvalité. 

Sammanfattning

Evoli är ett försäkringsbolag som framförallt kan vara ett passande alternativ att vända sig till då du vill teckna en trygg, pålitlig och billig bilförsäkring. Har du haft körkort länge, kan bevisa att du inte orsakat så många problem eller skador och är över 30 år kommer deras bilförsäkring med stor sannolikhet att passa dig som handen i handsken. Då erbjuds du att teckna deras försäkring till ett riktigt bra pris men får samtidigt ett fullgott skydd. 

Utöver Evoli bilförsäkring kan du även teckna en hemförsäkring som gäller för både bostads- och hyresrätt. Även denna är prisvärd och ger dig ett skydd som gör att du kan känna dig mer trygg i din bostad. Tack vare Evolis moderna, lättnavigerade och effektiva sajt finner du snabbt och enkelt all information du behöver, eller så kan du vända dig direkt till deras app. 

Ansökningarna görs på bara några minuter och du får tydliga, anpassade prisförslag inom loppet av 30 sekunder. Kort sagt ett pålitligt försäkringsbolag som erbjuder billiga och okomplicerade försäkringar för ökad livskvalité och sinnesro. Ersättningsbeloppen är höga och variationen bred. 

Frequently Asked Questions

Vilka faktorer är avgörande för priset på min bilförsäkring?

Kommer försäkringen med någon uppsägningstid?

Hur kan jag kontakta Evoli?