Compricer

Läs vår recension av Compricer

Allrisk (drulle)Ja

LösöreJa

SjälvriskJa

Företagsinformation

Företag:Compricer AB

Org-nr:556655-5727

Telefon:08 - 5000 2000

Mejl:info@compricer.se

KundtjänstMåndag-Fredag, 08.00 - 17.30
Helger , Stängt

Compricer recension

Vill du jämföra lån, elavtal och försäkringar? Då kan du vända dig till Compricer som är en kostnadsfri jämförelsetjänst tillgänglig för alla som på ett eller annat sätt vill jämföra priser. Tack vare att tjänsten är digital finns den tillgänglig när, var och hur du än behöver den. Utöver att Compricer är en tjänst du kan använda för att jämföra priser på till exempel lån och försäkringar finns det även andra tjänster och funktioner du kan ta del av via Compricer. De erbjuder dig bland annat också att spara pengar på bolån, samt att byta elleverantör eller liknande om du skulle önska. 

Som Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomiska kunder är Compricer en väldigt populär och omtalad tjänst. Detta beror framförallt på att tjänsten är så mångsidig, att den kan anpassas efter de flesta behov, samt att den är kostnadsfri och lättillgänglig. Du får även enkelt och snabbt en tydlig överblick över vad just du kan bli erbjuden hos olika företag. Dessutom är Compricer riktiga fenor på kundservice och proffsiga, pålitliga bemötanden!

Jämför försäkringar

Den främsta funktionen som Compricer erbjuder dig som kund är att jämföra försäkringar. Genom att du kan jämföra försäkringar via deras smarta tjänst online slipper du allt krångel med att själv kontakta, kolla upp och jämföra olika alternativ och erbjudanden. Allt detta sköter Compricer åt dig, och det bara med några enkla klick

Väljer du att använda deras kostnadsfria jämförelsetjänst för att hitta den bästa försäkringen för dig, eller för att jämföra lån, långivare eller elbolag, kommer du spara både tid, energi och pengar. Du kommer även med väldigt liten ansträngning kunna hitta det försäkringsbolag och den försäkring som innebär bäst villkor och upplägg för just dig. 

All information direkt online

En stor fördel med Compricer och deras sajt är att du så smidigt och enkelt hittar all information du kan tänkas behöva direkt online. Det enda som krävs är att du fyller i dina uppgifter för att få hjälp att jämföra elavtal, försäkringar, lån och sparande. Eller så kan du direkt jämföra snitträntor och priser från över 350 olika aktörer inom privatekonomin. 

Vad för försäkringar har Compricer?

För dig som vill jämföra försäkringar online kan Compricer vara en mycket passande tjänst att vända sig till. Oavsett hur din situation och dina förutsättningar ser ut, oavsett vad du har för behov och önskemål kommer du med deras jämförelsetjänst på nolltid kunna hitta åtminstone ett par alternativ som kan passa dig. 

Nedan har vi listat vilka olika försäkringar du kan jämföra direkt hos Compricer:

Compricer hemförsäkring

Compricer hemförsäkring är den tjänst du ska vända dig till om du vill få hjälp med att jämföra hemförsäkringar. Oavsett om du vill byta hemförsäkring, om du vill teckna en helt ny hemförsäkring eller om du vill teckna villaförsäkring kan du via Compricer hitta ett bra och billigt alternativ. 

Det spelar ingen roll om du bor i lägenhet, radhus, hus, villa eller i någon annan bostad – Compricer kan med deras 350 samarbetspartners hitta hemförsäkringar för alla. Du som kund väljer om du vill jämföra försäkringar helt på egen hand, och själv söka dig fram bland alla olika erbjudanden och villkor för att sen teckna den direkt online. Eller så kan du få hjälp av deras försäkringsrådgivare per telefon. 

Oavsett vad du väljer och hur du föredrar att genomföra processen av att teckna hemförsäkring är tjänsten kostnadsfri. Du garanteras hemförsäkring med bra villkor som passar dig! 

Detta ingår i Compricer Hemförsäkring:

 • Egendomsskydd (lösöre)
 • Reseskydd
 • Överfallsskydd
 • Rättsskydd
 • Ansvarsskydd (skadestånd)
 • Möjligheten att teckna en eller flera tilläggsförsäkringar

Compricer bilförsäkring

Om du vill teckna en bra och billig bilförsäkring kan du vända dig till Compricers jämförelsetjänst. De erbjuder dig att jämföra bilförsäkringar, erbjudanden och villkor från över 350 olika aktörer. Genom att teckna en bra bilförsäkring kan du känna dig trygg med att du får hjälp och ersättning vid personskada och skada om det skulle ske en olycka.

Det enda som krävs för att du ska kunna jämföra bilförsäkringar via Compricer är att du gör följande:

 1. Besök deras sajt, Compricer.se
 2. Gå in på kategorin ”bilförsäkring”
 3. Fyll i registreringsnumret på din bil
 4. Ange vilken typ av försäkring och nivå av självrisk du vill ha
 5. Klicka på ”jämför nu” 

Därefter kan du se över och jämföra de olika försäkringsbolagens priser, för att sen välja och teckna den försäkring som passar dig bäst direkt online. Svårare än så är det inte. Skulle du vilja kan du såklart även få hjälp att både jämföra, välja och teckna bilförsäkring via deras rådgivare per telefon. Alla tjänster är kostnadsfria och ger dig bra villkor och pris. 

Compricer båtförsäkring

Hos Compricer kan du även välja att teckna båtförsäkring. Även detta är en helt kostnadsfri tjänst där du som båtägare eller potentiell båtköpare ges möjligheten att på ett snabbt, smidigt och enkelt sätt hitta den bästa och billigaste båtförsäkringen. Du får personlig hjälp längs hela vägen (om du vill) men behöver inte oroa dig för att avtalen är bindande. 

Oavsett om du ska teckna en ny båtförsäkring, om du vill byta båtförsäkring eller om du bara vill se över vad marknaden har att erbjuda kan du vända dig till Compricers tjänst online. Fyll i dina uppgifter och båtens uppgifter på deras hemsida och klicka sen på ”skicka förfrågan” för att få en tydlig överblick av vad just Compricer och deras aktörer kan erbjuda dig!

Detta ingår i Compricer Hemförsäkring:

 • Skador
 • Skador till sjöss
 • Ansvarsförsäkring
 • Rättsskydd
 • Stilleståndsersättning 
 • Möjligheten att teckna en eller flera tilläggsförsäkringar

Kostnad compricer

Vad en försäkring kommer att kosta just dig beror på flera olika faktorer. Dels beror det på vilken typ av försäkring du vill teckna, dels beror det på hur din situation och dina förutsättningar ser ut. Priset kommer även att variera beroende på vilken typ av bostad, bil eller båt det gäller, samt beroende på var i landet du bor. 

Har du specifika önskemål eller behov när det kommer till din hemförsäkring, bilförsäkring eller båtförsäkring kan det även komma att påverka priset och den slutgiltiga kostnaden. Enligt deras egen uträkning så brukar kostnaderna för Compricer försäkring i snitt landa på:

Compricer hemförsäkring – ca 1900 kr / månad

Compricer bilförsäkring – mellan ca 4300 – 5300 kr / månad

Compricer båtförsäkring – mellan ca 3000 – 5500 kr / månad

Att jämföra olika försäkringar, avtal och andra priser hos Compricer är dock alltid kostnadsfritt!

Sammanfattning

Som Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi finns det mycket som talar för att Compricer är en populär tjänst att vända sig till. Oavsett om du vill jämföra försäkringar, elavtal, banker, lån eller priser överlag kan du snabbt, smidigt och tryggt göra det direkt online. De samarbetar med över 350 olika aktörer och kan erbjuda något för alla. 

Allt detta får du tillgång till helt utan kostnad, och det oavsett hur just dina behov och önskemål, din situation och dina förutsättningar ser ut. Utöver detta mångsidiga utbud och den flexibla, anpassningsbara tjänst som de erbjuder kan du hos Compricer även känna dig trygg. Många användare anser att de erbjuder otroligt proffsig och pålitlig kundservice. 

Deras kundbemötande sägs vara något utöver det vanliga, och du behöver sällan vänta särskilt länga innan du får svar på dina frågor eller ansökningar. Du slipper också skicka in flera olika ansökningar för att jämföra flera aktörer. Utan istället görs alla jämförelser i en och samma ansökan. Ansökningarna är aldrig bindande. 

Vill du hitta en trygg försäkring, ett bra lån eller ett billigt elavtal kan du alltså få mycket ut av att jämföra villkor och erbjudanden hos olika aktörer direkt via Compricers kostnadsfria onlinetjänst. Räntor, bolån, elpriser, kreditkort, sparkonto, försäkringar och annat som gäller dig och ditt boende kan de hjälpa dig att hitta och teckna redan idag!