Collector Easyliving

Årsavgift195 kr

ResekortJa

Kreditgräns100 000 SEK

BonuspoängNej

Valutaväxlingspåslag0%

Ränta17.25%

SparräntaNej

Räntefritt56 dagar

Collector Easyliving
3.0

Kreditkortet Easyliving från Collector

Det finns framför allt en sak som utmärker sig mycket positivt med Easyliving från Collector och det är att det är 0 procent valutaväxlingspåslag på allt du handlar utomlands med kortet. Det gäller givetvis även om du handlar online från utländska webbutiker som Amazon eller Wiggle. För den som handlar för 100 000 kr på ett år i utländsk valuta och betalar 1,75%, vilket många konkurrenter tar, så sparar man alltså 1 750 kr genom att använda kreditkortet Easyliving från Collector.

Andra fördelar med detta kort är framför allt vissa försäkringar för shopping, evenemang och resor. Det finns även bra appar kopplat till kortet och möjlighet att få rabatter på sådant man handlar via appen Wrapp.

Prislistan

Det viktigaste att veta från prislistan för kreditkort från OKQ8 är:

  • Årsavgiften 195 kr per år, gratis första året.
  • Avi-avgift 0 kr, det går att välja e-faktura.
  • Valutaväxlingspåslag 0%, unikt och mycket bra!
  • Kontantuttagsavgift 3% (dock lägst 45 kr) vilket är dyrt. Ta ej ut kontanter.
  • Effektiv ränta 13,95%, klart lägre än konkurrenterna

Fördelar med Easyliving från Collector

Collector erbjuder en modern lösning med en bra app där du exempelvis kan se din PIN-kod om du glömt den. Du kan också följa dina transaktioner och se ditt saldo i appen samt höja din kredit om du behöver det. Du får bra överblick och kontroll på vad som händer på ditt kreditkort helt enkelt med appen Collector Bank som finns i App Store och Google Play.

Du kan också få pengar tillbaka på dina köp med Easyliving men det är inte lika smärtfritt som hos konkurrenterna. Här behöver du ladda ner appen Wrapp och koppla ihop den med ditt Easyliving. Då kommer Wrapp få koll på vad du handlar på ditt Collector Easyliving och ge skräddarsydda erbjudanden till dig som laddas på ditt kreditkort.